ergo

Vinogradarska klešta VG-35

44,00  33,33 

Klešta za vezivanje vinove loze sa vrlo jednostavan sistem upotrebe koji ne zahteva preteranu stručnost. Sa ovim kleštima produktivnost je povećana i do tri puta. Prilikom vezivanja, klamerice koje padnu na tlo su biorazgradive i neće zagaditi obradivo zemljište. Rad se nesmetano može obavljati i u rukavicama.

Kategorija:
Opis

IMPERDIET HIMENAEOS MATTIS

A a at habitasse inceptos a quisque nibh ut arcu et dictum laoreet elit ante scelerisque libero consectetur erat non a suspendisse ad phasellus phasellus suspendisse gravida eu. Dapibus congue libero sem at dis a a adipiscing parturient eros diam parturient sodales consectetur quis.

Consequat blandit a ullamcorper vestibulum feugiat eu a parturient ante at facilisi suscipit quis gravida tempor fringilla etiam dolor id suspendisse adipiscing natoque scelerisque es vivamus sed massa.

A sodales hac dolor parturient tincidunt dictumst a condimentum nunc auctor parturient a nibh dis a vestibulum arcu a a. Urna rhoncus eleifend parturient condimentum et vulputate nunc. Ut dolor condimentum hendrerit non mattis a commodo sociis mi nec rutrum parturient litora.

wood-gallery-placeholder-4
Dodatna informacija
Proizvođač

Ergo

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Vinogradarska klešta VG-35”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Proizvođač
Ergo

ERGO proizvodi sve vrste žičanih klamerica kompatibilnih sa širokim opsegom pneumatskih, električnih i ručnih alata na međunarodnim i uradi-sam tržištima.

Radimo na intenziviranju razvoja i proizvodnje klamerica koje uvek zadovoljavaju očekivanja naših kupaca.

Zatvori

Klamerica 14

33,62 42,37 
Zatvori
Zatvori
Način dostave

DOSTAVA NA TERITORIJI CELE SRBIJE

Narudžbine vrednosti veće od 450€ će biti isporučene BESPLATNO NA TERITORIJI CELE SRBIJE. Ukoliko narudžbina ima vrednost manju od 450€  dostava se naplaćuje prema važećem cenovniku kurirske službe. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

USLOVI DOSTAVE

  • Dostava naručenih proizvoda obavlja se po evidentiranju Vaše narudžbine.
  • Naručena roba dostavlja se na adresu kupca navedenoj u narudžbenici.
  • Okvirni rok isporuke je naredni radni dan, ukoliko ih naručite tekućeg dana pre 14h.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira radniku koji je robu dostavio.