Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Proizvodi
  • sr-YU
  • English (UK)

 

Pogledajte šta Vam nudimo


Preduzeće SZTR Beoheft se bavi proizvodnjom i prodajom klamerica svih vrsta i dimenzija. Pored toga u svom asortimanu proizvoda nudimo i belo platno, filc, sirovi lesonit kao i lepak za sunđer. Kod nas možete kupiti razne vrste ručnih alata: zakivače klamerica, zakivače iglica, zakivače šaržiranih eksera i drugo.
Pozovite nas još danasKlamerice

Zakivni elementi od čelične žice koji se koriste u pneumatskim, električnim i mehaničkim ručnim alatima za zakivanje različitih materijala. U ponudi imamo klamerice svih dimenzija.
Pročitaj još

Sirovi lesonit

Ploča visoke gustine se proizvodi od kuvanih drvenih vlakana potisnutih velikim pritiskom. U ponudi imamo sirovi lesonit dimenzije 2.750 mm x 1.700 mm debljine 3,2 mm.
Pročitaj još

Lepak za sunđer

SZTR Beoheft u svjoj ponudi imama lepak za sunđer koji koristi se u lepljenju penu na penu, pene na drvo, pene na tkaninu i pene na plastiku otpornosti na temperaturu 40-45 °C. 
Pročitaj još

Ručni alati

Iz svog asortimana proizvoda nudimo i visoko kvalitetne ručne alate. U ponudi imamo zakivače klamerica, zakivače iglica, zakivače šaržiranih eksera i druge alate.
Pročitaj još

Platno

SZTR Beoheft u svojoj ponudi ima i platno svih boja. Platno se koristi kao pomoćni materijal u izradi nameštaja za tapaciranje elemenata. Prodaje se na kilogram.
Pročitaj još

Koflin

U ponudi imamo koflin za tapaciranje nameštaja koja se proizvodi od standardnih poliesterskih vlakana od 40 g/m2 do 400 g/m2 koja se koriste u proizvodnji tapaciranog nameštaja .
Pročitaj još
 

Ukratko o nama

Preduzeće SZTR Beoheft se bavi proizvodnjom i prodajom klamerica svih vrsta i dimenzija. Pored toga u svom asortimanu proizvoda nudimo i belo platno, filc, lesonit kao i lepak za sunđer.

Osnovani smo 1990. godine i od tada povećavamo plasman naših proizvoda na domaćem tržištu. Proizvodni program preduzeća SZTR Beoheft nastao je kao rezultat višegodišnjeg iskustva radnika preduzeća na području razvoja i proizvodnje opreme za tapaciranje.

Pijavi se na newsletter

Prijavi se i saznaj najnovije vesti iz naše kompanije, proizvodnog programa i usluga.