Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
O nama
  • sr-YU
  • English (UK)

Ko smo mi

Mi smo privatno preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom klamerica, svih vrsta i dimenzija. Pored klamerica u našem asortimanu možete naći i belo platno, filc, sirovi lesonit kao i lepak za sunđer. Kod nas možete kupiti razne vrste ručnih alata: zakivače klamerica, zakivače iglica, zakivače šaržiranih eksera i drugo.

Osnovani smo 1990. godine i od tada povećavamo plasman naših proizvoda na domaćem tržištu. Proizvodni program preduzeća SZTR Beoheft nastao je kao rezultat višegodišnjeg iskustva radnika preduzeća na području razvoja i proizvodnje opreme za tapaciranje.Čime se bavimo


Kao što smo već rekli naša osnovna delatnost je proizvodnja klamerica svih vrsta i dimenzija. Međutim mi se svakodnevno trudimo da proširimo asortiman naših proizvoda kakobi bili konkurentni na tržištu. U cilju potpunog zadovoljstva kupaca, osim naših proizvoda, kod nas se možete snabdeti i visoko kvalitetnim pneumatskim alatima za zakivanje klamerica, iglica, eksera, po povoljnim cenama i uz obezbeđen servis i održavanje.
Saznaj višeKako to izgleda

U svom proizvodnom procesu koristimo tehnologiju i mašine poslednje generacije, uz primenu modernih saznanja i stalno poboljšavanje kontrole kvaliteta. Trudimo se da izađemo u susret svim vašim zahtevima i sugestijama na obostrano zadovoljstvo. Naš cilj je da svi naši klijnti budu zadovoljni našim proizvodima i uslugom.

Pre svega kvalitet

Svi naši prozvodi napravljeni su od kvalitetnih materijala, visoke zatezne čvrstoće, na tehnološkim linijama poslednje generacije. Stalnim unapređenjem procesa i striktnom kontrolom u svakoj fazi proizvodnje, doveli smo kvalitet naših proizvoda na visok nivo, rame uz rame sa najvećim proizvođačima iz zemalja Zapadne Evrope.

Ukratko o nama

Preduzeće SZTR Beoheft se bavi proizvodnjom i prodajom klamerica svih vrsta i dimenzija. Pored toga u svom asortimanu proizvoda nudimo i belo platno, filc, lesonit kao i lepak za sunđer.

Osnovani smo 1990. godine i od tada povećavamo plasman naših proizvoda na domaćem tržištu. Proizvodni program preduzeća SZTR Beoheft nastao je kao rezultat višegodišnjeg iskustva radnika preduzeća na području razvoja i proizvodnje opreme za tapaciranje.

Pijavi se na newsletter

Prijavi se i saznaj najnovije vesti iz naše kompanije, proizvodnog programa i usluga.